local-stats-pixel

Vistu sirdis7

53 5

Uznāk reizēm vēlmes pēc kā specifiska, bet reizē vienkārša "bez omāriem un melnajiem ikriem"...

Viena no lietām, kas dod ļoti inčīgu garšu, ir vistu sirdis.
Tās var gan ēst kā uzkodu, vai "pavairāk piesperot", pamata ēdiena vietā ...
pagatavošana ir ļoti vienkārša, bet, kā jau parasti, viss prasa savu nelielo ķēpu.

Reklāma
Reklāma
Reklāma
53 5 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 7

0/2000

Pa gardo!

3 0 atbildēt

Labs raksts, noteikti būs jāizmēģina

1 0 atbildēt

http://www.artstudio.lv/fotoreceptes/sirdis.html ">http://www.artstudio.lv/fotoreceptes/sirdis.html ;

 

lapa šim rakstam... :) Ļoti daudz labas citas receptes - vīrieša izpildījumā... un ar fotogrāfijām un ļoti vienkārši uzrakstīts ka pagatavot :)

 

un mājas lapa no kuras raksts ņemts!

 

 

http://www.artstudio.lv/fotoreceptes/

1 0 atbildēt

sirdis ir baigi labās, es parasti ceptas ar majonēzi ēdu, ļoti labi no viņām var paēst emotion

0 0 atbildēt

Eh, nu kas ir ar to rakstu speršanu un "aizmiršanu" pievienot saiti uz oriģinālavotu? ... Arī intelektuālā īpašuma zādzība ir un paliek zādzība ... emotion  par orģinālavota nenorādīšanu - ...

0 0 atbildēt

oj..sirdis..

0 0 atbildēt

sviestmaizes labāk un ātrāk emotion

0 2 atbildēt