Kas var būt vienkāršāks un garšīgāks par karbonādēm. Šoreiz stāsts nebūs kā pagatavot karbonādi, bet kur pievērst uzmanību dažiem soļiem. Padalīšos ar savām zināšanām
Kas var būt vienkāršāks un garšīgāks par karbonādēm. Šoreiz stāsts nebūs kā pagatavot karbonādi, bet kur pievērst uzmanību dažiem soļiem. Padalīšos ar savām zināšanām
Karbonādēm vienmēr izmantoju atkaulotus vistu stilbus vai šķiņķus, tie būs sulīgi, mazliet gan ilgāk cepsies, nekā fileja.
Uz dēļa uzlieku pārtikas plēvi, tad gaļu un tad vēlreiz plēvi un tad izklapēju gaļu, plēve aizsrgās jūsu virtuves sienas, nekas nešķīdīs apkārt.
Kad gaļa izklapēta, liekam traukā vienā kārtā un iemarinējam - Sāls, pipari, timiāns Worčesteras mērce- šī mērce karbonādēm ļoti piestāv, arī cūkas, nu visādām
Olas saputoju ar majonēži, bet nepievienoju sāli. Majonēze karonādes padarīs gaisīgas un garšīgas.
Turu aptuveni 40min marinādē, tad ņemu metāla pinceti- tā man palīdz nenosmērēt pirkstus, lai milti nelptu klāt. Un kā ierasts- sākumā milti, tad olas un tad uz padaudz eļļas cepam