local-stats-pixel

Vistas zupiņa !!! ^^14

Tā tad, man te viens spoks sūdzējās ka neviens te neko normālu nevar uzrakstīt, visur ir tikai saldumi u.t.t. Daļēji jā, bišku apnikuši saldumi, tāpēc šodien rakstīšu par godu šim spokam ;DD Nē neapvainojaties, arī citiem rakstīšu ;DD

Tā tad, vajdzīgās sastāvdaļas :

`ūdens

`2-3 vistas stilbiņi vai šķiņķīši

`2 kartupeļi

`1 burkāns

`viena saujiņa rīsu

`Dzintara kausētais siers

`sāls

Pagatavošana ! ~90min. Vai precīzāk 1h. 30 ;DD

1. Vistu noskalojam, nogriežam visu lieko, ko nevēlamies likt zupā un vistu liekam katlā vārīties. Es parasti nogiržu ādu nost ;DD

2. Vārās , vārās ;DD

3. Kamēr vista vārās, varam nomizot kartupeļus un notīrīt burkānu.. kartupeļus sagriežam kubiciņos, burkānu ripiņās.. Burkānus ieteiktu sarīvet :)

4. Kamēr vista vārās (~25min), neaizmirstam ņem nost putas, kas izdalās..

5. Kad redzam, ka putas vairs neveidojas, varam likt iekšā burkānus! Es burkānus sarīvēju , man tā liekās garšīgāk !

6. Pavāram burkānus kādas 10 minūtes un varam likt iekšā arī kartupeļus un rīsus. vāram līdz kartupeļi, rīsi un burkāni paliek mīksti.. neaizmirstam zupu pasālīt. ja zupa kļūst pārāk bieza, vienmēr var pieliet klāt vārošu ūdeni :)

7. Kad pagājušas kādas 25min un jūtam, ka viss tūliņ tūliņ būs gatavs, izņemam vistu un atdalām to no kauliem, gaļu liekot atsevišķā traukā vai uzreiz atpakaļ katlā. protams, var arī neatdalīt gaļu no kauliem, un atstāt šķiņķīšus tādus kādi viņi ir...

8. Visu kārtīgi apmaisam, izslēdzam plīti un lai zupa pastāv uz riņķiem kādas 5min. pa to laiku sagriežam zaļumus

9. Zupa gatava ))

10. Zaļumus var visdažādākos !

11. Labu apetīti Spoki :) iesaku atrauties no datora un pašam pagatavot kko tādu , man ļoti garšoja !

Reklāma
Reklāma
Reklāma
92 9 14 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 14

0/2000

pats vsp shito uztaisīji vai tikai nokopēji?

4 1 atbildēt

ir naivi cerēt, ka no diviem vistas šķiņķiem sanāks buljons kas ģeldēs zupai ...

nepišam nu prātu - gribi labu vistas zupu ar buljonu - pērkam kilo vistas kaulu vai pēdu un vāram vismaz stundu nost ...,.

3 0 atbildēt

ņamma emotion

3 1 atbildēt

garshigi! +

2 1 atbildēt

kur tad ir dzintara pieminētais siers??????

0 0 atbildēt

Mmmm favorītiem :)))

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

🖖

0 0 atbildēt

un tagad salasīsies idiotu bars, kas bļaus, ka recepte ir "nozagta"...

kas grib - tas kopē, kas grib - tas taisa pats

4 5 atbildēt

Paldies, beidzot esmu paēdis emotion

0 1 atbildēt

izskatās labi, būs jāuztaisa!! ^^

0 1 atbildēt