Šeit būs redzams kā mājās pagatavot vistas nagetus. Ir jau šeit spokos bijis, bet nekas, šeit mans variants. Taisu tikai otro reizi šos gardumus, bet sanāca riktīgi mmm
Vistas nageti.17
278
0
Izmantotie produkti: vistas fileja, milti, olas, sīpolu un skābā krējuma čipsi. Mērcei - čili pipari, melnie pipari, sāls.
Ņemam olu, iesitam bļodiņā un pievienojam klāt mazliet čili piparus un sāli. (Daudzums tik cik asu pats vēlas)
Reklāma
To visu sakuļam.
Ieberam šķīvī miltus. (man sanāca ar :))
Tad ņemam čipsus un kārtīgi saspaidām ar rokām. (Galvenais attaisīt paciņu vaļā, lai spiežot viss uz grīdas neizbirst :D)
Reklāma
Saspaidam, lai izskatās šādi.
Sagriežam fileju nagetu lielumā uz aci.
Noliekam malā un pa to laiku liekam sildīties pannā eļļu. Eļļas daudzums tā pavairāk.
Reklāma
Kamēr karst eļļa, tikmēr ņemam filejas gabaliņus un apvārtam miltos.
Tad apmērcējam olā.