Nepieciešams:
Vistas fileja (man bija 640g vistas filejas steika)
Sāls, pipari, garšvielas (liku uz aci)
Ķiploki (divas milzīgas daivas)
Milti (4 ēd.k.)
Olas ( 2 gb. sākumā liku vienu, bet beigās prasījās otra)
Eļļa cepšanai utt.
Nepieciešams:
Vistas fileja (man bija 640g vistas filejas steika)
Sāls, pipari, garšvielas (liku uz aci)
Ķiploki (divas milzīgas daivas)
Milti (4 ēd.k.)
Olas ( 2 gb. sākumā liku vienu, bet beigās prasījās otra)
Eļļa cepšanai utt.
Atlaidināju vistas filejas steiku un sagriezu mazos gabaliņos, jo smalkāk, jo labāk (sapratu to tikai, tad, kad sāku cept)
Filejai piespiedu klāt ķiploku (sākumā domāju griezt, bet nesanāca smalki)
Šeit ir pievienota tikai viena ola, bet labāk likt divas!!!
Garšvielas
MIlti
Sakarsē pannu un cep
Ir garšīgi, bet sāls pa maz, nav jābūt izcilam pavāram, lai pagatavotu šo, labu apetīti!
Es tādus taisu, tik iesaku sakapāt smalkāk to fileju un pievieno vēl majonēzi klāt. Vēl labāk, ja pa nakti ieliek ledusskapī, lai gaļa majonēzē maķenīt iemarinējas un cep otrā dienā, tad sanāk sulīgākas.