Lai gan zilo sieru es ne tuvu nevarētu saukt par ēdienu, kurš man garšo, šādā mērcē es to burtiski dievinu. Garšām bagātīga, sāļa un sierīga mērce, kas ļoti labi garšo kopā ar makoroniem vai rīsiem.
Lai gan zilo sieru es ne tuvu nevarētu saukt par ēdienu, kurš man garšo, šādā mērcē es to burtiski dievinu. Garšām bagātīga, sāļa un sierīga mērce, kas ļoti labi garšo kopā ar makoroniem vai rīsiem.
Nepieciešams: vistas filejas gabaliņi (700g) , saldais krējums (200ml bet domāju uz šādu filejas daudzumu labāk 250-300) un zilais siers (100g), kā arī sāls, pipari un var arī svaigas dilles.
Vistas gabaliņus pannā apcep, pievenojot sāli un piparus.
Kad viscaur apcepti, pāŗlejam ar saldo krējumu. Kad krējums uzkarsis, pieberam sadrupinātu zilo sieru. Garšvielas, manuprāt, nav nepieciešams pievient, jo siers mērcei piedod ļoti bagātīgu garšu. Mēŗci apmaisam, lai siers izkūst, un atstājam uz nelielas uguns karsēties kādu brītiņu,
Beigās pievienojam svaigas dilles un pasniedzam.
Ņammm!!! Es pasniedzu kopā ar vārītiem makaroniem, ja būtu mājās, būu klā vēl pielikusi arī ķirštomātiņus. Lai labi garšo!