local-stats-pixel

Vistas filejas cīsiņi10

127 19

Vistu filejas - maiga, bet reizē cimperlīga gaļa ...
pietiek pārcept kā filejas kļūst sausas un sīkstas, a ko darīt "lietas labā" ?

Tad nu šoreiz tiek prezentēts savdabīgs vistas "vārīšanas" veids, lai maksimāli saglabātu vistas filejas sulīgumu.
Ar pārtikas plēvi veidojam barjeru starp fileju un ūdeni, bet pašas filejas karsēsies verdošā ūdenī bez papildus vārīšanas, šāda minimālas <100C temperatūras izmantošana paglābs no gaļas atsulošanās.

dodamies uz bodi pēc vistas filejām ...

Reklāma
Reklāma
Reklāma
127 19 10 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 10

0/2000

Vistas fileja ir vienkārši jāapcep brūna, jāēd un jāciena!

19 1 atbildēt

vēl viens recepšu kopē'tājs, ha ha , mīnuss tev par to

5 2 atbildēt

Manuprāt, vistas fileju var pagatavot citos gardākos veidos.

2 0 atbildēt

īsti siekalas mutē nesasauca....

1 0 atbildēt

Nebiju ko taadu veel redzeejusi, bet ideja interesanta- tagad zinu kaa pagatavot vienkaarsaak filejas bumbinjas :)

1 0 atbildēt

Es jau cerēju, ka tu to gaļu malsi un tiešām cīsiņus taisīsi.

0 0 atbildēt

emotion 

0 0 atbildēt

Vizuāli grūti tādu būtu apēst  emotion

1 2 atbildēt