Taisiet tik cik vēlaties, jo nav noteiktu proporciju.
Taisiet tik cik vēlaties, jo nav noteiktu proporciju.
Es atklāšu milzīgu noslēpumu, kuru pavāre ir nosargājusi, jeb vienkārši izlaidusi - šitam ēdienam ļoti vajag asos čilli piparus. procesā kad pie krējuma mērcītes pievieno karriju ir vitāli svarīgi pievienot svaigu un sarkanu čilli piparu. Iegūtā krepte un garšas sensācija liks tecēt iesnām un vēderam smaidīt :D tobiš vajag piparus - daudz :D ja tie ir tad šo var saukt par vienu no maniem mīļākajiem ēdieniem.
nu klauuu, šī jau ir zaimošana. Pirmkārt jau šim karrijam nav normāla aromāta, otrkārt, kur sīpoliņi, paprika,ananāsi, čilli u.c. garšvielas?
Rīsus arī labāk basmatus ņemt
ļoti garšo karijs, bet manai receptei ir obligāti - basmati rīsi - vislabāk tvaicēti, nedaudz miltu mērcītei klāt, lai nav šķidra tik ļoti, daudz pipari, čilli mērce pāris pilieni, citronpipari nedaudz un mango karijs, kas vēl piedod foršu garšu. Tā ir baigi, baigi labi. Āāā un es vēl mīlu piegriezt šampinjonus vai papriku, kā kuru reizi.
Es domaaju ka traka recepte buuus,beet...
izradaas ka tikai kariju un kreejumu vajag:D