Viss reiz notiek pirmoreiz16
Hei, hei, spocēni, forša diena, vai daudz staigājāt pa āru?!!! 🙂
Nu, pirmkārt, forša jau tāpēc, ka piektdiena, un, otrkārt, tāpēc, ka superīgs laiciņš! Neskatoties uz vispārējo debilizāciju, patiešām prieks!
Šoreiz eZZiiCim iemetās galvā doma par k-kādiem nebijušiem salātiņiem. Un tā doma nelikās mierā. Jamā brieda, brieda un finālā realizējās.
Salātiņus eZZiiC uzčinīja savlaicīgi, ne nu pēdējā mirklī, jo tiem bija vajadzīgs laiks sakosties, tā teikt 😄

Šis tas no vajadzīgā bija jau iegādāts, bet šo to nācās piepirkt (un arī vēl sameklēt 😛 )

Kabacīti un baklažānu vispirms sagriež ripiņās un pēc tam vēl pusripiņās.

Kabacīša pusripiņas apcep no vienas puses.

Baklažāna pusripiņas apcep no abām pusēm, jo eZZiiC izdomāja, ka tā būs garšīgāk 😉

Pa to laiku sašņikā sīpolu un burkānu.

Kā arī papriku un ķiplocēnu.

Sīpolu, burkānu un papriku apcep līdz tādam mīkstumam, kādu uzskata par optimālu.

Traukā liek kārtām kabaci, ber ķiplokus, sāli un piparus, tad baklažānu, atkal ber ķiplokus, sāli un piparus.

Virsū dārzeņu apcepumu un atkal ber ķiplokus, sāli un piparus.

Tā turpina, līdz kārtas beidzas. Tad ūdenī izšķīdina cukuru, uzvāra un pielej etiķi. Karstu pārlej dārzeņiem, uzliek slogu, atdzesē un liek leCskapī uz pāris dienām, lai sakožas.