Tuvojas ziemassvētki, klāsiet svētku galdu un šis varētu būt viens no svētku ēdieniem .
Ir diezgan viegli uztaisīt un garša ir izcila .
Viss kas nepieciešams :
vistu olas
manna
sāls
kartupeļi
olīveļļa
labas domas :)
tātad sāksim :
Tuvojas ziemassvētki, klāsiet svētku galdu un šis varētu būt viens no svētku ēdieniem .
Ir diezgan viegli uztaisīt un garša ir izcila .
Viss kas nepieciešams :
vistu olas
manna
sāls
kartupeļi
olīveļļa
labas domas :)
tātad sāksim :
tātad ņemam kartupeļus un mizojam par cik šie bija mazi kartupeļi uz diviem cilvēkiem 15, ja tiešam nepatīkams darbiņš ..
kad tas izdarīts ņemam un kārtīgi samaisam .
kad apakša zeltaini brūna ar lāpstiņu pankūkas apgriežam un apcepam otru pusi un jā tas ari viss liekam uz šķīvja un ēdam, peronīgi es ēdu ar krējumu un ir ļoti labi .. Kad mājas slinkums taisīt, šis ir idēals variants, jo tas ir pavisam vienkārši ..
Lai labi garšo :)
Cilvēk mīļais, divas deserta karotes sāls, vai nav bik padaudz
Ja rīvē uz rupjās rīves un nenokāšs stērķeli, nekādu manna un olas obligāti nevajag. Viss tāpatās labi turas kopā un garšo tikpat labi.
Un jā, ar skābo krējumu ļoti garšīgi.
mmm, izskatas garshigi, bet es tikai sariveju kartupeljus un picinas lieku uz pannas.. ( Atvainojos,bet man nav garumzimju :( )
Vispār neslikti! Olas nav obligāti jāliek, jo, ja cepsi uz ļoti sakarsētas pannas, tad viņas smuki turēsies kopā un būs īpaši kraukšķīgas (neaizmirstam par eļļu, protams). Šādi man garšo pankūkas vislabāk, bet es brīnos, vai gadījumā sāls daudzums nav pārlieku liels? Kartupeļi labi paņem sāli un jāuzmanās no pārdozēšanas!
Es mēdzu taisīt šādus (rupji rīvētus) kartupeļus vienā lielā pankūkā un ar pareizajām garšvielām ļoti garšīgi
vai mannas vietaa var kko citu izmantot vai neizmantot vispaar, jo man taas naU un es dziivoju Daanijaa un nezinu vai te taada ir, vai arii slinkums mekleet.
Mīnuss jau par virsrkastu vien - vismaz tur kļūdas varēja nepieļaut.