Hei, vei, mīļie, trakie spocēni!
Šoreiz pastāstīšu jums par vienu pavisam vienkāršu, bet gana sātīgu paēdienu.
Te sētā eZZiiC nāk
Un savu stāstu sāk
Hei, vei, mīļie, trakie spocēni!
Šoreiz pastāstīšu jums par vienu pavisam vienkāršu, bet gana sātīgu paēdienu.
Te sētā eZZiiC nāk
Un savu stāstu sāk
Paēdienam visas trīs pamata sastāvdaļas ņem vienādās proporcijās.
Katliņā ieber sagrieztus sīpolus.
Tad sagriež gaļu (eZZiiCim bija pusaizmirsts šašliks) un izvieto virs sīpoliem. Visoptimālāk der cūciņš vai liellops, vistīne būs par maigu.
Tad sarubī tomātēnus un uzber gaļai pa virsu.
Uzber sāli un piparus.
Uzliek vāku, uzgriež pavisam mazu uguni un uz stundu par to visu pasācienu aizmirst.
Darbā uzsilda, uzgāž krējumu (jo mazliet sāls par daudz piešāvies, principā krējumu nevajag), uzber lociņus, sagriež firmīgo mazsālīto, pieēd klāt pitu.
Ak jā, eZZiiC atvainojas, ka tik prastā izpildījumā, bet nu diena sanāca karsta, laika pavisam nebija servēt uz šķīvja.
Patiesi visiem no sirds iesaku, ļoti vienkārši, sātīgi un gardi!
Nu nezinu gan, tik daudz produktu. Vienkāršāk nevar...no viena?
Pitu iemet miskastee, taas vietaa panjem grikjiishus or pupas, ogljhidraati dikti maz te savaadaak. Kreejumu ar majoneez aizstaat un buus super duper paika. Sakaardinaaji man tieshi skapii staav liels klucis ar cuucinju un ir tomaati maajaa. Buus jaaiet uz virtuvi jaaietestee tavs ieteikums.