Bišk ar nokavēšanos, bet tas tā...pirms kāda laika ienāca prātā uzcept picu.
Bišk ar nokavēšanos, bet tas tā...pirms kāda laika ienāca prātā uzcept picu.
Sen nebiju taisijis tādu rauga mīklu, tapēc ņēmu talkā tanti googli un rakņājos tur, bet tā kā tā man galīgi sajauca prātu, tad "gāju" ar lūgumu palīdzēt pie vienas foršas spocenes, kas mani izglāba - Paldies Ziemīšu fanei
tā tad rauga mīklai:
milti
cukurs
sāls
olas
raugs
piens
sviests man nebij, tapēc ņēmu eļļu
raugu uzbriedina...
Pēdējo reiz es šādu prikolu taisiju pavāra/konditora praksēs, kad visu vajadzēja taisīt pēc kalkulācijām
garnējums:
mājās marinēti gurķīši
paša audzētie sīpoli
mājās taisīta tomātu mērce
meža gaļa
un veikala siers
Pūkainā Dirsa nevar nociesties, kad tiks klāt picai...