Steidzami nācās izlietot iekrājušos sieru, tāpēc tapa šis.
Steidzami nācās izlietot iekrājušos sieru, tāpēc tapa šis.
Izrullēju rauga mīklu, apzieķēju ar barbekjū mērci, močīju virsū sarīvētu sieru un sagrieztu mocarellu.
Pievienoju arī veselu ķiploka galviņu un zaļumus, kas šoreiz gan kaltēti.
Picu sarullēju un pārgriežu vidū uz pusēm.
Cenšos veidot ko līdzīgu pīnei.
Ar grūtībām iekārtoju savu jaunizveidoto pīni cepamtraukā. un cepu 180 grādos pusstundu un tad skatos kas tur notiek.
Ņamma, smarža fantastiska vnk.
Om, ņom, ņom
Viss tik sierīgs, ka nezinu no kura gala lai ņem :D mmm. Ķiploks piedod ļoti feinu garšu un aromātu.
Siers, siers, siers un pica, siers, siers, siers un pica. CMB dejot sāk, sagribējās ēst un siekala tek.