Tā kā vasara tūlīt beigsies, iespējams citeim jau ir beigusies, tad nolēmām izmantot vienu no pēdējām vasarīgajām dienām gatavojot sašļiku uz grilla. Recepte ir pašu izdomāta, turklāt ļoti, ļoti vienkārša.
Vasaras noslēgums6
Vispirms dodamies uz veikalu RIMI ar ūber "garo" saraskstu.
Nopērkam 3 broilera krūtiņas, aptuveni 700 grami, mums tas bija uz diviem cilvēkiem.
Nopērkam arī citronpiparus.
Sagriežam filejas nelielos gabaliņos.
Pievienojam citronpiparus un samaisam.
Izskatās šādi.
Ejam pēc grilla, oglēm un degšķīduma.
Sagatavojam grillu.
Liekam virsū gaļu un cepam 10-20 minūtes.
Šādi izskatās izcepts. Gaļa ir sulīga un garšo vienkārši lieliski!