Tātad šeit būs mana varžu kājiņu pagatavošanas metode, kuru apguvu no viena horvātu izcelsmes francūža.
Sastāvdaļas:
1) Varžu kājiņas (konkrēti šīs ir pirktas sasaldētas vienā Francijas lielveikalā)
2) 1 citrons
3) 2 vidējas ķiploka daiviņas
4) Zaļumi (Loki, dilles, pētersīļi)
5) Pipari, sāls.
6) Sviests/Olīvu eļļa
Varžu kājiņas ieliek kādā traukā. Marinē svaigi spiestā citronu sulā, sarīvētā ķiplokā un sakapātos zaļumos, pievieno maltu melno piparu. Visu atstāj iemarinēties 30 - 60 min. Kad kājeles samarinējušās met uz sakarsētas pannas, kura ieziesta ar olīveļļ vai sviestu. Cep kādas 5 - 10 min. atkarībā no kāju lieluma (šīs bija diezgan mazas, tā kā cepu tik kādas 5 min.)
Pasniedz ar Franču bageti un baltvīnu.
Lai garšo! ;)