Sagatavo kremu: Mīkstu sviestu saputo.Pieliec kond.pienu un turpini putot.
Kremu smērē uz vafelēm tā lai aizpildās rūtiņas un drusku vēl.Vienā vidējā kārtā kremu iesmērē vairāk un virsū uzber vienmērīgi pusi sagrūsto valriekstu,tad uzliec vafeli un kūku drusku piespied,lai sablīvējas.
Virsējai kārtai virs krema ber otru pusi riekstu.Torte sanāk augsta tapēc reizēm taisu no 1 iepakojuma vafelēm 2 kūkas ,tad kremu vajag mazliet vairāk.
Ievārījumu pie vafelēm nelietoju,jo tad viņas samirkst par daudz.Tortei tomēr kādas stundiņas vajadzētu ievilkties(ledusskapī).
Riekstus var aizstāt ar taukvielās saceptām auzu pārslām ar cukuru.