Kā jau mēs visi zinām no filmām un vecmāmiņu stāstiem vīriešiem mīlestība iet caur vēderu, tad kāpēc sievietes atšķiras? . Es parādīšu kā var iekarot kāda sirdi, protams būs jāpiepūlas, bet tas ir tā vērts! Šis ir mans pirmais raksts, tāpēs cerams būs bez kritikas.
Valentīndienas našķi.9
Šim našķim ir vajadzīgi dažadu krāsu arbūzi,bet var arī izmantot tikai vienas krāsas arbūzu.Vēl vajag koka irbulīšus un ja protams vēlaties varat izdekorēt ar citien augļiem vai kādām ogām.
Sākumā vajag arbūzu sagrizt šķēlēs un tad ar kādu sirsiņas formiņu var izspiest laukā mazās arbūza sirsniņas,bet ja nav nevienas formiņas,tad var izmantot arī nazi.
Protams kā jau var redzēt viss te ir parādīts priekšā, vajag nazi un zemenes.
Šis sāļo ēdienu mīļotājiem.Vajag kartupeļus, eļļu un garšvielas.Vajag sagriezt kartupeļus sirsniņās,jāuzber garšvielas un cepeškrāsnī vai uz pannas viss ir jāuzcep.
Priekš šiem dekoriem vajag šokolādi bez piedevām (riekstiem,karameles u.c.), var ņemt arī balto šokolādi.Vēl vajag foliju un maisu,vēlams lai tas būtu speciāls maiss priekš tādiem darbiem,bet var būt arī mazs maisiņš ko dod veikalos.Vajag ūdens peldē izkausēt šokolādi.Es parasti paņemu katliņu ar ūdeni,ielieku tur tukšu krūzi, bet vajag, lai krūzē netiktu ūdens no katliņa, tad vajag krūzē ielikt šokolādi un ieslēgt gāzi lai ūdens sāktu vārīties.Kad šokolāde ir izkususi tā ir jāieliek maisiņā un vajag sākt uz folija spiest šokolādes formiņas,kad šokolāde ir sacietējusi var to tāpat apēst,vai arī var ar to dekorēt kūkas vai keksiņus.
Šeit vajag tikai burkānus.Vajag sagriezt kā tur ir parādīts un var likt jebkurā zupā.Būs jauks pārsteigums jebkuram:)
Tātad šai receptei ir vajadzīgs saldējums kas tev garšo, jebkāda sula,sarkanā pārtikas krāsviela(nav obligāti) , putukrējums, mikseris vai blenderis un kaut kas dekorēšanai var kanēli, ēdamās skaidiņas, putukrējumu vai ogas. Sākumā vajag paņemt kādu bļodu kur jūs to visu masu mikserēsiet vai blenderēsiet.Bļodā vajag ielikt saldējumu un sulu 1:1 un dažas pilītes pārtikas krāsvielas tad visu vajag sablenderēt.Kad masa ir viendabīga var saliet glāzēs.Ja gribat varat uzlikt pa virsu putukrējumu,skaidiņas vai nedaudz kanēli.