Vāku pasūtījāt?33
Jā vai nē, atbildēs kāds ar? 😄 I tishinaaa...
K-kādā mistiskā veidā eZZiiC lecskapī bija jautri pavadījušas laiku divas karbonādes šķēles. Pēc augstākminētās nodarbes modeļu izskats izsauca dziļas pārdomas - ko lai ar tām draiskulēm tagad dara? Un eZZiiC izprātoja, ka kārtīgi jāiedod pa štangu, lai izklājas kā zīds un vismaz uz norietu, tā teikt, iepriecina saimnieku.
Domāts - darīts! Un uz zināmu laika posmu eZZiiC dislocējās virtuvē.

Re ku vaininieces. Ola arī klāt ka saukta. Rīvmaizi eZZiiC gatavo pašrocīgi, neuzticas veikala e-gājieniem 😛

Nu tā, viena jau pa štangu dabūjusi, nu gatavais atejas vāks! 😄 Tagad tikai sāli un piparus pa virsu!

Laiks līmi vākiem sagatavot, tādēļ ola dabū pa sāniem ar aukstu ūdeni un pie sāniem miltu šalti. Sāls arī nekavējas.

Nu tā, viss ekzekūcijai piegatavots, jāpeldina vāks līmē un pēc tam jāmet rīvmaizē.

Kad vāks ierīvmaizots, tam jāļauj atpūsties un mazliet nosusināties. Pa to laiku var sagatavot klasiskos siltos kartupeļu salātus. Ja kādam interesē, velkom, jautājiet 🙂

Tad kārta eļļas uzkarsēšanai pannā un sviesta pievienošanai. Ja ir Gī, aiziet! Eļļu nežēlojiet.

Vāks pannā uzvedas pieklājīgi, ļaujot sevi iemasēt no visām pusēm. Kad jams gatavs, to uz salvetes virsū, lai atdod tauciņus 😄

Nu re ku šnicelītes - cmukulītes gatavas prožektoru staros gozējas. Ko klāt ēst, te nu vieta jūsu fantāzijai. Labiņi ir jau pieminētie siltie kartupeļu salāti, tjip.
Mņammm!!!