Nepieciešams:
4 ola;
125 g mīksta sviesta;
75 g cukura;
šķipsniņa sāls;
200 g miltu;
Glāze piena
50 g cietes.
Pagatavošana
Nepieciešams:
4 ola;
125 g mīksta sviesta;
75 g cukura;
šķipsniņa sāls;
200 g miltu;
Glāze piena
50 g cietes.
Pagatavošana
Ak tad tev pa gadu sakrājušās šīs receptes? Tad vismaz pasaki skaidri un gaiši, ka neesi taisījusi.
Ja tu esi tā,kas liek šajā adresē, tad atvainojos.
Tev sanāca kraukšķīgas, kad klāt liek pienu?
Es pēdējā laikā esmu atsākusi vafeļu cepšanu uz veco laiku panniņas, bet tā mīkla tad tāda recepte, tad tāda.. ņēmu talkā veco labo un izrādās, ka nav jāliek šķidrums klāt, pietiek ar olām un lielo daudzumu cukura, kurā iemaisot miltus un biš cieti + vēl margarīns, vārdu sakot - bez sķidruma sanāk kaukšķīgās vafeles.
Tik neesmu vēl radusi risinājumu tam, kā lai neapdedzina pirkstus rullējot karsto vafeli.. ;D
Es pirms pusstundas taisīju vafeles un man ir tieši tāda pati vafelnīca :D