local-stats-pixel fb-conv-api

Uzlabos gariigo :)2

217 0

Jums ir skumji? Parunaasim par ciisinjiem.

Vaariits ciisinjsh ir baals un nedziivs. Tas kaa saviitis augs nokaraajas no dakshinjas un garantee garlaiciigu eeshanu... Dazji iesaka to sagriezt ripinjaas, lai izskatiitos peec mazas desinjas. Tfu! Tas viss ir pashapmaans un viltus!

Paldies Dievam, eksistee receptes, kuras paarveersh bezgribas produktu prieciigaa, energijas un dziivesprieka pilnaa eedienaa. Te nu viena no taadaam:

1. Skaldaam ciisinju trijaas daljaas. Ieveerojiet, ka jau pasham vaardam "skaldiit" piemiit zinaama drosme, briivs gars un zinaama briiviiba.

2. Galus iegriezjam krustveidiigi, apmeeram 1.5-2 cm dzilji.

3. Uzsildaam pannu, uzshljaacam ellju (skaldaam, griezjam, shljaacam!) ;)

4. Ieberam jautri sprakstoshajaa elljaa ciisineenus.

5. Veerojam, kaa ciisineeni ieguust apetiitliigu garozinju, bet galinji saak izlociities, paarveershot tos neredzeetos zveerinjos.

6. Liekam uz shkjiivja un nonjammaajam ar ko nu kursh veelas. Var lietot sinepju chuuskinjas, ketchupa sliekas, maarrutku cepuriites. Var izvaariit, apcept, uzfriteet karpeliishus. Var izvaariit riisiigos vai grikjiigos. Un kur nu veel salaatu daudzveidiiba - tomaati, gurkji, lapu salaati, bietes, rediisi, kaaposti, burkaani, siipoli, kjiploki, zaljumi.. to visu ar jogurtu vai krejumu, vai arii ar citronu un ellju, neaizmirstot klaat piebeert dazjaadas garshvielas, saali un piparus.

Nu re, skumju briizjos pieveersieties pannai vai kastroliim. Shie vienkaarshie virtuves piederumi biezji vien uzlabos gariigo un ljaus atrisinaat sakraajushaas probleemas :)

Pievienotajos atteelos veel dazjaadi ciisinju sagatavoshanas veidi.

Miilju un smaidiigu Jums visiem vakaru :) Juusu ezkins.



217 0 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000
Tiešām uzlaboja.
0 0 atbildēt