Un ņamājam nost klat piedzerot tik visiem negaršojošo Angry Bird.....
p.s kad beidzam šo skatīties tad taisam augšā šo brīnumu un lai patīkamāka ēšana ejam šeit ......Beautiful Boy gan jau būs ko paskatīties....
Un ņamājam nost klat piedzerot tik visiem negaršojošo Angry Bird.....
p.s kad beidzam šo skatīties tad taisam augšā šo brīnumu un lai patīkamāka ēšana ejam šeit ......Beautiful Boy gan jau būs ko paskatīties....
http://www.graudiem.lb/.receptes/gallery/?pid=294758779 draugi.lv jau nospikojusi, viss pat vārdi tādi pasi
4ali, beidz likt sadus rakstus uz vakara pusi. Es tevi atradiisu un ieliksu kraatinja- vareesi mani katru vakaru ne tikai kardinat lidz bezsamanjai - bet ari ko tadu pagatavot.
Es taisu tā: Ar nazi no gala caurumu līdz lejai izdobju, tad sapildu ko sirds kāro un tad iestumju desiņu. :D Pildījums arī 99% tāds pats. Un noteikti iesaku uzsildīt, tā gurķu sinepju mērce auksta ir neēdama.
Ir vienkāršāks veids...
1.Ieliec desu maizītē
2.M/V krāsnī
3.uzlej virsū kečupu
4.gatavs!
Ļoti sasmējos par šo teikumu: 'Es personīgi iztieku bez tā teātra un man pietiek tikai ar siltu desiņu.'
maizi nedrupini araa ;) iespied ar pirkstu ;) :D mana metoode ..
Tā kā, man ir nevis 2 vietīgais grauzdiņu tosteris, bet gan tāds, kurā ir 1 daļa priekš 2 maizēm, vēsā iemetam desu iekšā, kādu mirklīti pacepjam. 2x liekam tosterī jau ar visu maizi :D . Tad kad izcepjam, šaujam klāt adžiku, un tāds ņammu ņammu notiek, ka tik turies
pēc otrās bildes textus vairs negribējās lasīt. Kā var tik daudz kļūdu pieļaut? pālī?