kamēr sautējas lečo, apcepam eļļā izvārītos kartupeļus. cepam,kamēr kļust zeltaini.[man drusku piedega :D ]
izvāriju arī rīsus. pamēģināju lečo gan ar kartupeļiem,gan rīsiem.
kamēr sautējas lečo, apcepam eļļā izvārītos kartupeļus. cepam,kamēr kļust zeltaini.[man drusku piedega :D ]
izvāriju arī rīsus. pamēģināju lečo gan ar kartupeļiem,gan rīsiem.
šāds lūk iznākums lečo ar vārītiem apceptiem kartupeļiem. [saku uzreiz- garšo labāk nekā izskatās :D ]
un šeit ar rīsiem.
Ja jāizvērtē ar ko labāk- teikšu ,ka ar abiem labi.. Ar rīsiem jūt tikai lečo garšu, ar kartupeļiem- arī kartupeļu piegarša ir.. Kas jau kuram iet pie sirds.
Bija tiešām garšīgi.
see yaa :)
varēji jau tomēr noņemt tiem tomātiem mizu ... un pielikt pāris tomātpastas, lai izteiksmīgāka gala krāsa būtu ...
bet tā plusi ...