Sākums šim ierakstam ir neveiksmīgs jauna restorāna apmeklējums. Neko nesaukšu vārdos, piebildīšu vien, ka minētais restorāns visu laiku bāzējās Jūrmalā, bet uz Rīgu pārcēlās apmēram 2 mēnešus atpakaļ. Ak jā, armēņu.
- Ticiet man, ar armēņu ēdināšanas iestādēm eZZiiC ir cieši saistīts (lasi: pabijis visos).
Paņēmu pusi šašlika. Parasti k-kādas piedevas vienmēr ir - sīpoli, dārzeņi. Te nekā, plika gaļa. Piedevu cenas kosmosā. Pusi nepiedāvā. Ieteica paņemt marinētos dārzeņus. Ok. Atnesa. Gaļa viens karbonādes gabals. Un trīs vienā - sausa, cieta un pārsālīta. Dārzeņi - kaudze neēdamu burkānu un kaudze violetu kāpostu - par brīnumu garšīgi. Par cik apēst varēju tikai mazliet gaļu un kāpostus, visu palūdzu iesaiņot līdzi. Jo eZZiiC smadzenēs nobrieda doma no visa tā izvārīt skābu kāpostu zupu.