Kā vienmēr, eZZiiC gatavs atbalstīt svētkus un prikolīties
Tā nu arī šoreiz, Valentīndienas gaidās, eZZiiC uzčinīja savdabīgu ņammu pilnībā par tēmu. Tā teikt, paēd un esi gatavs mīlēties
Kā vienmēr, eZZiiC gatavs atbalstīt svētkus un prikolīties
Tā nu arī šoreiz, Valentīndienas gaidās, eZZiiC uzčinīja savdabīgu ņammu pilnībā par tēmu. Tā teikt, paēd un esi gatavs mīlēties
Āreče, produkti sapulcējušies.
Sēnītes sagriež. Sagriezto sīpolu sadala 2 daļās. 1 daļu apcep kopā ar sēnītēm. Laicīgi pievieno sāli un piparēnus, jo sēnītes kā sūklis visu uzsūc.
Pārliek apceptos sīpolēnus un sēnītes formā.
Nākošo sīpolēnu porciju apcep kopā ar sirsniņām. Mazliet apsāla. Kad apcepušās, pievieno saldo krējumu. Kad mazliet sabiezē, pievieno ķiplocēnu.
Apceptās sirsniņas izkārto virs sēnītēm.
Pa virsu uzber sarīvētu siereli. Un cepenē uz 10 minūtēm, lai viss iegūst vajadzīgo konsistenci.
Nu re, gatavs gan! Ah, un kas pa smaržu!
Darbiņā vēl tika sašņikāti salāti, ko klāt piekost.
Ak vai cik garšīgi izskatās, esmu nosiekalojies, iešu uz ķēķi kaut ko āpēst, bet Ežukam paldies par recepti!
Laba ideja, kā parasti izdomā kaut ko orģinālu, vispār zināma recepte, bet ar ļoti spilgtām odziņām.
likās, ka no šampinjoniem griezīsi sirsniņas.
bet ir labi. malacis. plusiņš.