Šodien pusdienās gatavojam boloņas mērci, izmantojot vakar pagatavoto tomātu mērci
Mērce ir ātri pagatavojama un būs gana veselīga.
Sastāvdaļas: Liellopa maltā gaļā (400gr), paprika, sīpols, konservēti tomāti, ķiploks, šampinjoni, olīves, pašpagatavotā tomātu mērce (var arī veikalā pirktu), baziliks, makaroni.
Turpinājumā Boloņas mērce9
163
0
Autora bilde
Visas sastāvdaļas. Baziliku atsevišķi neliku, jo gan konservētajos tomātos, gan mērcē ir baziliks.
Autora bilde
Apcepam sīpolus ar malto gaļu.
Reklāma
Autora bilde
Pievienojam konservētos tomātus, sakapātu papriku, un paštaisīto tomātu mērci.
Autora bilde
Visu samaisam un liekam sautēties zem vāka.
Autora bilde
Kad viss ir sasautējies, tad pievienojam šampinjonus un rupji sagrieztu ķiploku. Turpinam sautēt.
Reklāma
Autora bilde
Kad paprika ir kļuvusi mīksta, pievienojam sauju olīves un atstājam to visu zem vāka kādas 5 min.
Autora bilde
Gala iznākums!
Autora bilde
Liekam uz šķīvja un baudam! Vienkāršs un garšīgs ēdiens