Tātad trijstūra mājiņas recepte, pārlējumā ar šokolādi
Ļoti iespaidīgi un garšīgi!
Mana oriģinālrecepte.
♦♦♦♦♦Mans Profils ŠEIT!♦♦♦♦♦
Tātad trijstūra mājiņas recepte, pārlējumā ar šokolādi
Ļoti iespaidīgi un garšīgi!
Mana oriģinālrecepte.
♦♦♦♦♦Mans Profils ŠEIT!♦♦♦♦♦
Tātad viss kas tev būs vajadzīgs:
*pieci biezpiena sieriņi (četrām kūciņām);
*cepumi, ar piena īru garšu, labāk Selgu, bet kad pirku nebija;
*100g melnās šokolādes (pēc iespējas rūgtāku);
*piens;
*divi šķīvji;
*karote;
*katliņš, kur sildīsi šokolādi un mamma par to nepaliks dusmīga.
Liekam biezpiena sieriņus šķīvi;
Sākam presēt, maisīt, vienā lielā masā;
Šādi tam būtu jāizskatās;
Mērcam cepumus pienā, līdz kļūst mazliet mīkstāki;
Liekam masu uz pienā iemērktā cepuma, tā ir pamatne;
Kad uzlikta masa pamatnei, liekam klāt sānus, tos protams arī pamērcam pienā, iesmērējam katram sāna cepumam mazliet masas, lai labāk pielīp;
Šādi izskatās gandrīz gatava mājiņa;
Tā nu re, četras mājiņas ir gatavas, liekam saldētavā uz 25 minūtēm;
Liekam katliņā visu šokolādi, pielejam mazliet piena vai ūdens un karsējam uz plīts;
nepriecē tas, ka iekšā smērē veikalā pērkamos sieriņus, nākamreiz paprovē biezpienu mājās samaisīt ar visādām garšīgām lietām, plus pievieno bišku želtīnu. Tā parasti daru es, iesaku.