Sakuļam...līdz viendabīgai masai...
Likam putukrējumu klat sieram...
Sakuļam...līdz viendabīgai masai...
Likam putukrējumu klat sieram...
Maisam un likam klat želantīnu un visu samaisam skaisti,lai ir viendabīga skaista masa
Lejam tortes formā un tagad prātīgi atceraties teicu ka viņa nav jacep,bet gan liekam ledusskapī uz kādām 5 stundām lai saciete želantīns
Tad kad pagajis tas 5 stundas+- tad ņemam ogas .Mana gadījuma man bija upenes,jāņogas,avenes,mežazemenes un mellenes.Pašu vāktās laukos un tad ieliktas maisiņā un saldētavā turētas sasaldētas lai ir veselas viņas tas gardas odziņas...
Tad nu liekam klāt cukuru un ...
Samīcam viņas tada kā zaptē šo mēs liksim tortei virsū....
Uliekam virsū un iemetam ledusskapī vel uz kādām pāris stundām lai savelkas.
Ņemam ārā un likam uz šķīvja virsū
Un volā gatavs....liekam un pasniedzam ....
es kko līdzīgu šim biju uztaisījusi uz v\iriešu dienu :)
garda gan :) es tikai dekorēju aukšiņu ar žokolādi un ņēmu šokolādes cepumus :)
kūka kas nav jācep...bet vienkārši jānopērk
bet vienalga bija intersanti paskatīties ,varbūt pamēģīnāšū uztaisīt
Foršiem cilvēkiem reizi pa reizei vajag atgādināt, cik īpaši un jauki viņi.Ar šo komentāru uzskati,ka es tev to atgādināju!:D
Ir garšīgas šādas neceptās tortes, bet laiciņš ilgs paiet, kamēr tiec pie ēšanas. Ar cepšanu var viegli 2 stundās dabūt gatavu un pat izgreznotu.
Jā, niku esi nomainījis, derētu arī padrūmo galda darba virsmu nomainīt, jo pēc tās Tevi atpazinu. Man tam ir lēts padomiņš.