Man un garšo pikantas tortes.Šeit būs tomātu un siera kūkas atrsinājums.Ceru ka jums patiks.Ja liksiet + tad es jums arī.
Tomātu un siera torte1
Miltus, sāli, 5 ēd.k. ūdens un sviestu samīciet gludā mīklā. Ja mīkla pa sausu, pa pilienam piemīciet vēl klāt ūdeni. Veidni izklājiet ar mīklu, visapkārt izveidojiet aptuveni 3 cm augstu apmali. Uz 30 minūtēm novietojiet vēsumā.
Cepeškrāsni iepriekš uzkarsējiet līdz 230 grādiem. Pildījumam nomizojiet sīpolu un ķiploku, sagrieziet sīkos gabaliņos. Karstā eļļā pasautējiet tos caurspīdīgus, pēc tam atdzesējiet.
Tomātus pārlejiet ar vārošu ūdeni, novelciet miziņu, izgrieziet kātiņu vietas, tomātus sagrieziet šķēlēs. Baziliku sagrieziet strēmelītēs. Sajauciet olas, pienu, 1-2 pilienus Tabasco mērces un saceptos sīpolus.
Mīklu pārklājiet ar alumīnija folliju un cepiet 5 minūtes. Pēc tam alumīnija foliju noņemiet un pamatni cepiet vēl 5 minūtes, līdz tā ir gaiši dzeltena. cepiet 210 grādu temperatūrā. Izņemiet to no krāsns un pēc tam cepeškrāsns temperatūru pārslēdziet uz 160 grādiem.
Mīklas pamatni pārkaisiet ar 3/4 siera, noklājiet ar tomātiem, un uzlejiet pa virsu piena masu, uzkaisiet sāli un piparus. Pārkaisiet ar baziliku un atlikušo sieru. Cepiet cepeškrāsnī 140 grādu temperatūrā 40 minūtes.
Torti izņemiet no krāsns un 10 minūtes atstājiet , lai atdziest.