Urrā, spocēni, otrais pusfināls jau nepacietīgi mīņājas pie duravām, vai jūtat?
Kas par ko, bet eZZiiC par pilsoni Keinu un visu viņa pārējo svītu
Nu un šajā sakarā eZZiiC iebliezīs vienu brokastu variantu par godu sarkanajiem
Urrā, spocēni, otrais pusfināls jau nepacietīgi mīņājas pie duravām, vai jūtat?
Kas par ko, bet eZZiiC par pilsoni Keinu un visu viņa pārējo svītu
Nu un šajā sakarā eZZiiC iebliezīs vienu brokastu variantu par godu sarkanajiem
Visi jau sarindojušies uz dēlīša kā pēc komandas.
Tomātiem izgrebj vidu. Olai pievieno zaļumus, sīpolīti, mazliet šķiņķīti, sāli un piparēnus.
Uzliek uz pannas, ielej olu masu tomātu pusītēs. Grebumu arī izvieto. Zem vāka pacep.
Nu re kā! Par cik olu masa atlika, to vienmērīgi izlej uz grebumiem Ja būtu vairāk tomāti, tad masu uz pannas jau nu nebūtu vajadzības liet
Un atkal zem vāka pacep.
Nu tāds smukums sanāca!
Krāmē uz šķīvja, piegriež eZZiiC mazsālīto gurķīti, dekorē ar lokiem. Paēdiens sanāk ļoti sulīgs un sātīgs.
Re kā no vienas olas diviem sanāca ko paēst!!!
Recepte laba un būs jāpamēģina. Smiekli vien sanāca par komentāru, ka no vienas olas var divi paēst - ja es šādu porciju uzservētu savam vīram, viņš uzskatītu ka es viņu badā mērdēju
"Visi jau sarindojušies uz LAUKUMA kā pēc komandas."
Wot te ir slēptais treneris, pelēkais kardināls!
Nu šis izskatās pēc kaut kāda, ko pat manam slinkumam vajadzētu uztaisīt, rīt no rīta jāaizčāpo pēc tomātiem
... nav ne angļi, ne pildīti tomāti.
Man ir tikai viena vēlēšānās, ne divas...
1) franči samasē un sit pa visām šuvēm.
2) pamostos pēc uzvaras, un garšoju pildītus tomātus.