Sastāvdaļas
300g stipras, aukstas kafijas
250g maskarpones siera ( ja garšo ar vairāk kremu, tad 500g,
arī cukurs vairāk jāliek)
70g cukura
3 olas
2ēdk balzāma
dāmu pirkstiņi
vaniļjas cukurs
kakao pulveris
Olu dzeltenumus saputo ar cukuru un vaniļjas cukuru, pievieno tk balzāmu.
Saputo olu baltumus stingrās putās.
Dzeltenumos iemaisa sieru.
Olu baltumus iecilā krēma masā.
Kantainu stikla trauku izkaisa ar kakao pulveri.
Aukstai kafijai pielej 1,5 ēdk balzāmu.
Dāmu pirkstiņus ātri apmērcē kafijā.
Kārto traukā.
Es arōi ;iiimkfsjikljī īhrmgkjmdklfj;gjigipfjjipfjiojioytuuī bieži taisu, viegli, ātri un garšīgi.
Pati recepte un kūka ļoti vilinoši, bet mani vienmēr attur no gatavošanas jēlie(neizkarsētie) olbaltumi. Tik daudz par visādādām salmanoellām dzirdēts. Laikam tikai no pārbaudītām olām drīkst taisīt.