Jauka vēstule atnāca no rīta no Jacky es šeit esmu trīs gadus reģistrēts. tad nu šodienai, kas jau tulīt būs vakardiena jāieliek raksts.
Izturīgākajiem, kas svin Līgo līdz Pēteriem vieglu garu :D
Jauka vēstule atnāca no rīta no Jacky es šeit esmu trīs gadus reģistrēts. tad nu šodienai, kas jau tulīt būs vakardiena jāieliek raksts.
Izturīgākajiem, kas svin Līgo līdz Pēteriem vieglu garu :D
Tātad vajadzēs šitos visus pričendāļus. Alu(tas pašam) žāvētu vistu, angļu sinepes,ķiplociņš, jobanēze, avokado, lavaša maize,tas siers, kas nav siers nu tas tajā paciņā :D garšvielas, kaut kur aizklīda loki un marinētie spārniņi ā un dilles arī pazudušas no bildes.
Tā ekur tie marinētie spārniņi, tos cepam,kā man tīk teikt kamēr gatavi :D
šeit tā žāvētā vistiņa atradās aukstajā skapī, izdomāju pielikt klāt.
mazie jaukumiņi( jāsaka gan ka ķīnas, jo jaunā raža dārzā vēl nav)
tad nu spārniņi apgrauzdējušies, sasodīts vajadzēja uzreiz likt rakstu, ne tagad, pašām atkal sieķis tek :D
kas te ? sakapāti ķiplociņi :D
Noberžam mizu avakado, izņemam kaulu (par kauliņu nenosauksi) sakapājam šķēlītēs.
Izklājam to palagu uz galda :D
Te ķiplociņš ar garšvielām
Piespiežam jobanēzi un samaisam
Vismaz normāls alus!
Kādu laiku atpakaļ pie receptēm bija šitas gardums, nosolījos tuvākajā laikā arī uztaisīt, bet līdz šim brīdim nav sanācis, būs jāliek sieva pie darba
mēs parasti lasi tinam lavašā šādā veidā, bet šis variants izskatās gards arī