Man īpaši pašai negaršo rupjmaizes saldie un tos negatavoju, bet šoreiz bija izņēmums un nācās kaut ko tādu pagatavot :D
Tagad tava kārta paēst ;p12
Mums vajadzīgās sastāvdaļas. Šoreiz biju tiks slinka un nopirku rīvmaizi, bet tā vajadzētu rupjmaizi izkaltēt un saberzt utt. + saldais krējums vaniļas cukurs un kaut kāds ievārijums
Saputojam saldo krējumu ar vaniļas cukuru
Kārtojam glāzēs, trauciņos nju kā kuram ērtāk. Vispirms liekam saputoto saldo krējumu
Tad pārkaisam ar rīvmaizi
Un ievārijumu
Tā turpinam likt līdz glāzes augšai. Pārkaisam ar kanēli vai rīvētu šokolādi
Liekam ledusskapī, lai mazliet ievelkas un gatavs