Ir pienācis laiks svētku kulminācijai- cepetim ar piedevām. Raksts sastāvēs no cepeša cepšanas un trīs mazām receptēm.
Sastāvdaļas kartupeļiem: kartupeļi, pipari, medus, eļļa, pētersīļi, ķiplokksāls.
Sastāvdaļas mērcei: milti, cepeša sula, bulionete, saldais krējums.
Sastāvdaļas salātiem: jauktie lapu salāti, gatavā salātu mērce.
Svētku cepetis ar piedevām 2.daļa8
257
0
Autora bilde
Sastāvdaļas kartupeļiem.
Autora bilde
Kartupeļus nomizojam un sagriežam daiviņās.
Reklāma
Autora bilde
Uzjaucam marinādi- sīpoli, pētersīļi, medus, soja, ķiploksāls.
Autora bilde
Lejam uz kartupeļiem.
Autora bilde
Sajaucam visu. Cepam 40 min 200 grādos.
Reklāma
Autora bilde
Gatavojam cepeti.
Autora bilde
Liekam cepeti cepšanas maisā. Izduram caurumu maisa augšā.
Autora bilde
Cepam 2h 200 grādos.
Reklāma
Autora bilde
Sastāvdaļas mērcei.
Autora bilde
Pirms mērces gatavošanas izņemam cepti un nolejam šķidrumu.