kuram garšo suši?
šis raksts būs par to kā soli par solim uztaisīt suši.
valdo rīsi
rīsu etiķis
lasis
avokādo
gurķi
loki
NEAIZMIRSTI NOVĒRTĒT AR +VAI -
http://www.spoki.lv/receptes/Biezpiena-sacepums/491891
kuram garšo suši?
šis raksts būs par to kā soli par solim uztaisīt suši.
valdo rīsi
rīsu etiķis
lasis
avokādo
gurķi
loki
NEAIZMIRSTI NOVĒRTĒT AR +VAI -
http://www.spoki.lv/receptes/Biezpiena-sacepums/491891
Izvāra Valdo klasiskos rīsus ( zilā paciņa, rīsus neskalo ne pirms vārīšanas ne pēc. Vārot neliek klāt neko,ja nu tikai beigās rīsu etiķi. Rīsiem jābūt lipīgiem, jo lipīgaki rīsi,jo labak izdodas sušī
uz rīsiem liek svaigu lasi, sagrieztu garenos gabalos. Avokādo un mizota gurķa salminus.lieku arī zaļos lokus.vieglāk sarullēt,ja pildijums atrodas lapas viena malā. No tās malas arī sāk tīt suši.
Sāk tīt, jo lipīgaki rīsi lips un rullēsies.tin stingri , bet ne tik stingri, lai viss nāktu no malām laukā.
Ehh, būs laikam man jāliek beidzot fotorecepte par suši gatavošanu, jo no šitās maz ko var saprast :D
Es gatavoju bez risu etika,bet gatavu iemercu sojas merce!
Ja un vel neizmantoju avokado-negarso!
es esmu taisijissussi un ir vel vajadziga juraszalu pamatne un tu sito nesi focejis