Majonēzi sajauc ar garšvielām un ķiploku. Gaļu ierīvē ar doto mērci, ietin pārtikas plēvē, novieto ledusskapī uz nakti. Gaļu izņem no plēves. Cūkgaļas ādu iegriež gareniski un šķērsām, lai veidotos rūtiņas. Gaļu liek produktu cepšanas maisiņā un aizver galus, dažās vietas izgriež (lai cepšanas laika maisiņš nepārsprāgst ). Cep sakarsētā cepeškrāsnī 190- *С 60-70 minūtes. Izceptu cepeti atbrīvo no maisiņa, sagriež šķēlēs, sakārto cepešbļoda, pasniedz ar vārītiem vai ceptiem kartupeļiem, sautētiem dārzeņiem un cepeša mērci. Labu apetīti! Iesakiet šo recepti draugiem un spiediet pirkstiņus, patīk. Paldies par uzmanību!
Sastāvdaļas:
cūkgaļa (šķiņķis) 860 g
ķiploks 2 daiviņas
majonēze 1 ĒK
etiķis 1 ĒK
koriandrs 1/4 TK
sāls 1 1/2 TK
sinepes 1 TK
cukurs 1/2 TK
augu eļļa 1 ĒK
pipari maltie