Ar asu nazi apaļajiem cepumiem nogriežu cepurītes. Garenajiem izduru sānos caurumiņus, bet dažiem eksperimenta pēc nogriežu visu virsdaļu.
Pildu krēmu ar konditorejas maisiņu.
Ar asu nazi apaļajiem cepumiem nogriežu cepurītes. Garenajiem izduru sānos caurumiņus, bet dažiem eksperimenta pēc nogriežu visu virsdaļu.
Pildu krēmu ar konditorejas maisiņu.
Vēl padekorēju ar brūniem šokolādes krikumiņiem. Lai šokolādes krikumiņiem ir kur pielipt, uzpiežu nedaudz baltās šokolādes krēmu.
Gatavs
Tādā baltā dienā kā 8. marts, pārsijāju vēl pūdercukuru.
Uzvārīsim vēl tēju un pacienāsim savus mīļos arī. Labu apetīti !
Pat pie trekna krējuma šādi eklērīši būs krietni liesāki par tiem, ar sviestu. TNX
😍 Lāsma pakadies loka.
https://media.tenor.com/images/897f61a03f475408ca847f04473b6126/tenor.gif