local-stats-pixel fb-conv-api

Šorīt brokastīs. Nopietni jokojot34

737 8

emotion

Šorīt brokastīs neko prātīgu nevarēju atrast un tad nodomāju, ka ēdamo brokastīm var sagatavot iepriekšējā dienā.

Vispirms, lūdzu, mani at vainot par ne lielām valodas kļ ūdām, kas mani piemeklēja rakstot šo rakstu. Sāka raustīties valoda un roka rakstīja valodas iespaidā. Tā kā visi spokos jau pieraduši pie valodas kropļojumiem un ķipa citvalodu iespraudumiem, samierinājos, ka nebūšu pati sliktākā.

Re cepšu sa daļai raksts nav sevišķi pie mērots, vairāk jokiem, bet savu tradiciju rakstīt recepti vēl šoreiz nemainīšu.

Mana recepte nebūs garšīga kā vienam otram, jo receptes es nekad nekad neesmu mēģinājusi ēst. Es ēdu pēc labām receptēm pagatavotus ēdienus. Tā izskaidroju sava fiziskā ķermeņa ilgmūžību.

Tātad, piedāvāju šo rīt brokastīs, jo no rītiem vienmēr jāsteidzas un brokastis steigā jārij.

Derēs arī pus dienām gan nupat gatav otā vai s vaigā veidā.

Gatavošu kā postu sautējumu ar gaļu un r īsiem.

Galvenie produkti:

Ne pie ciešama ne liela kā posta galva.

Vajadzīga maltā gaļa. Nopērc ne daudz liellopa vai c ūkas gaļas .

*********************************

Turpinājums bildēs

***

737 8 34 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 34

0/2000

man  šito cepēju par sievu.

2 0 atbildēt
Manuprāt, par smagu brokastīm.
4 2 atbildēt
Ja godīgi, pagājšsestdien izvēmu Tavam ēdienam līdzīgu vēmekli. Respect vecīt. +
2 1 atbildēt

A nah uj ja samai sa Vista? Vistas jāsamaisa.

2 1 atbildēt

Laba un piemirsta ideja - man būs vakariņās. Kad es gatavoju līdzīgu sautējumu, es rīsus atsevišķi nevāru - pieberu tieši katlā. Tikai jārēķinās, ka ūdeni vajadzēs vairāk.

Jauku vakaru!

0 0 atbildēt