Čau! Mani sauc Elizabete Marta Mašēna. Esmu vegāne kopš 09.09.2016, un man ļoti patīk eksperimentēt virtuvē.
Un zināt? Es atklāju supervienkāršu, supergaršīgu recepti, kuru pratīs pagatavot ikviens. Tajā tiek izmantotas tikai veselīgas sastāvdaļas, tādēļ tas būs labs brokastu, launaga vai uzkodu variants. Tām ir patīkama, šokolādīga garša (ne ļoti salda. Ja grib saldāku, var pievienot vēl cukuru vai citu saldinātāju).
Labi aizstāj kalorijām bagātās kūkas pie kafijas. Tās satur ļoti maz tauku, cukura, kā arī ir pilnībā vegāniskas un gluten-free (tikai jāatrod gluten-free auzu pārslas).
Esmu izveidojusi arī savu instagrama blogu @beth_vegan_bakery . Tā kā- ja vēlies uzzināt jaunākās receptes pirmais, pieseko.
Tātad. Kā pagatavot?
Sastāvdaļas bumbiņām :
♥auzu milti (var uztaisīt pats, ja mājās ir food procesor vai labs blenderis un, protams, auzu pārslas. Es arī auzu miltus taisīju pati. Bet tos var arī nopirkt Rimi, Maxima vai citos veikalos.)
♥nogatavināti banāni
♥kakao
♥var pievienot šķipsniņu sāls (tas dod izteiktāku šokolādes garšu, jo sāls aktivizē kakao )
Sastāvdaļas glazūrai un dekoram :
♥ Banāni/dateles un ūdens vai augu piens (es izmantoju tikai banānus)
♥Svaiga banāna šķēlītes