Ātri-vienkārša, gruntīgā šokolādes kūka!
Sastāvdaļas:
1. Cepumi "Selga" banānu 2 paciņas
2. Saldais krējums 300 ml
3. Melnā šokolāde 2 tāfelītes
4. Piena šokolāde 1 tāfelīte
5. Sviests ~ 50 g
6. Lazdu rieksti ~ 100 g
Ātri-vienkārša, gruntīgā šokolādes kūka!
Sastāvdaļas:
1. Cepumi "Selga" banānu 2 paciņas
2. Saldais krējums 300 ml
3. Melnā šokolāde 2 tāfelītes
4. Piena šokolāde 1 tāfelīte
5. Sviests ~ 50 g
6. Lazdu rieksti ~ 100 g
Pilns komplekts!
Sadrupinam cepumus nelielos gabaliņos ...
Ūdens peldē izkausējam melno šokolādi ...
Ielejam katliņā ūdeni tik daudz, lai ieliekot bļodu ūdens pieskartos bļodas apakšai un uzliekam uz uguns, bļodā ieberam šokolādes gabaliņus un maisam līdz šokolāde izkūst.
Pievienojam ~ 50 gramus sviesta ...
Pievienojam 200 ml saldā krējuma un visu kārtīgi izmaisam!
Sadrupinātajiem cepumiem pievienojam izkausēto šokolādi, izmaisam ...
Kūkas formā lejam iekšā sagatavoto masu un vienmērīgi izlīdzinam!
Liekam ledusskapī uz stundu, lai atdziest!
Līdzīgi kā iepriekš, ūdens peldē, izkausējam piena šokolādi un pievienojam 100 ml saldā krējuma, izmaisam.
Lejam masu virsū pirmajai kūkas kārtai un izlīdzinam!
Lazdu riekstus uzberam uz dvieļa, pārsedzam un nedaudz padauzam ar gaļas āmuru, vai ko citu.
Pārberam riekstus vēl siltajai šokolādes virskārtai, lai rieksti nedaudz iegrimst - liekam ledusskapī uz stundu atdzist!
BOOM! Cērtam iekšā!