Ja jums garšo šokolāde tad jums ir iespēja uztaisīt kūkū no šokolādes garša ir laba.
Jūs mājās arī varat pamēgināt pagatavot šo kūku.
Ja jums garšo šokolāde tad jums ir iespēja uztaisīt kūkū no šokolādes garša ir laba.
Jūs mājās arī varat pamēgināt pagatavot šo kūku.
Mannā aplejam ar kefīru izmaisam.Uz smalkās rīves sarīvējam burkānu un iemaisam mannā,kefīra maisījumā.
Svaigo sieru saputojam ar cukuru,pievienojam biezpienu,citrona miziņu, izkausētu,atdzesētu šokolādi sajauktu ar sviestu.Visu saputojam.
Savienojam abus maisījumus un saputojam,pievienojam kukurūzas miltus sajauktus ar sodu,vēl saputojam,lai viss vienmērīgs.
Lejam ietaukotā cepamtraukā un cepam ap 180 grādiem ap 30-40 minūtes.Cepšanas laiks atkarīgs cik biezā kārtā ir mīkla.(atkarīgs no cepamtrauka izmēra)
Gatavo kūku atdzesējam cepamtraukā un tikai tad izņemam un sagriežam.
Jo silta kūka ir mīksta,trausla,atdziestot tā labi tur savu formu,viegli izņemt un sagriezt.
ieliec vismaz atsauci, ka kūka nav tavējā, bet gan Natašas Rogovas!
citādi ziņošu administrācijai, ka ir zagts raksts....