Vajadzīgs:
Pamatnei:
200g šokolādes
160g sviesta
4 olas
2ēdk piena
120g cukura
100g miltu
Glazūrai:
70g šokolādes
70ml saldā krējuma
1ēdk ruma
mandeles
Citas receptes Te
Vajadzīgs:
Pamatnei:
200g šokolādes
160g sviesta
4 olas
2ēdk piena
120g cukura
100g miltu
Glazūrai:
70g šokolādes
70ml saldā krējuma
1ēdk ruma
mandeles
Citas receptes Te
Sastāvdaļas
Šokolādi ūdens peldē izkausē.
Tad tajā iemaisa sviestu un pienu. Maisa līdz masa ir krēmīga.
Olas baltumus atdala no dzeltenumiem.
Baltumus saputo ar šķipsniņu sāls
Olu dzeltenumus ar cukuru saputo.
Šokolādes masu iemaisa saputotajos olu dzeltenumos.
Iecilā olu baltumus.
Piesijā miltus un visu samaisa. Visu cep 200 grādos 40 minūtes. kad kūka izcepusies, to atdzesē.
Pagatavo glazūru. izkausē šokolādi un iemaisa tajā saldo krējumu un rumu.
Man Tavas receptes patīk, bet ir jautājumi 1. Vai pamatnei nepievieno kaut nedaudz cepamo pulveri vai dzeramo sodu? 2. Kāpēc mandelēm nenoņem miziņu , jo ēst ar miziņu nav patīkami.