Sveiki, parosījos pa virtuvi un izdomāju uzcept ņammu - šokolādes kūku.
Šokolādes kūka.15
402
1
Nepieciešams- 7 olas, 150 gr cukura, 50 gr kakao, 200 gr rūgtās šokolādes, 200 gr saldā krējuma, nedaudz sviesta.
Atsevišķi stingrās putās sakuļ olu baltumus ar pusi no cukura.
Reklāma
Ar otru pusi cukura sakuļ olu dzeltenumus un pievieno kakao.
Sajauc abas masas kopā.
Lej uz plāts,kura izklāta ar cepampapīru un ietaukota ar sviestu.
Reklāma
Cep 30 min 180'
Krēmu pagatavo katliņā karsējot saldo krējumu ar šokolādi, līdz tas sabiezē. Gatavo biskvītu sagriež 4 daļās un katru pārsmērē ar krēmu.
Torte tiek cepta bez miltiem un sanāk ļoti viegla un gaisīga. Lai visiem garšo. :)