Īstenībā varētu saukt arī par saldo bruneti. 😄 vajadzēs 200ml paciņu saldā krējuma,3 šokolādes tāfelītes,katra 100gr,3 ēdamkarotes sviesta un 250gramus vienkāršus cepumus,ņēmu Selgas klasiskos. Un tad jau to,kas katram pašam labāk garšo-žāvēti augļi,rieksti,manā gadījumā marmelāde. 😋
Šokolādes kūka bez cepšanas6
51
0
Izklājam formu ar cepampapīru. Tips: ja cepampapīru saslapina,to ir daudz vieglāk ievietot formā
Sagriežam marmelādi
Reklāma
Sadrupinam cepumus. Var ielikt blenderī un visu samalt,bet garša labāka,ja tomēr ir gabaliņi jūtami
Sarīvējam vai blenderī samaļam šokolādi. 200 gramus ieliekam lielākā bļodā,100gramus pagaidām atstājam maliņā
Tad nu tā,2 karotes sviesta liekam mazā katliņā,lejam klāt ~120 gramus saldā krējuma un uzsildam līdz pirmajam burbulim
Reklāma
Lejam karsto masu uz 200gramiem šokolādes un maisam to,līdz iegūstam viendabīgu masu
Masai beram klāt sagatavotos cepumus un marmelādi vai arī vēl citus labumus
Lejam to veidnē un uz pāris stundām ledusskapī,tad ēdamkaroti sviesta silda ar atlikušo saldo krējumu,lej uz atlikušās šokolādes un lej pa virsu kūkai,lai veidotos skaista šokolādes virskārtiņa
Reklāma
To var rotāt un skaisti greznot ar pieejamajiem gardumiem,bet tā kā šis eksemplārs ceļoja pusi Latvijas,neko neliku virsū,lai nebojātos. Gatavs! 👌🏾😊