local-stats-pixel

Šodien svētki, dejosim!20

120 1

Jē, nu patiesi eZZiiC gatavs dancāt vai visu diennakti, jo jams brieda, brieda un... beidzot tak nobrieda!

emotion

Principā tas ir viens liels un apjomīgs process-varoņdarbs. Tam procesam ir jānobriest, jāsagaida iedvesma, jāsagādā vajadzīgās izejvielas, visbeidzot, jānoķer mirkli!

Un tā, tas nu ir klāt, mīļie spocēni:

- Skābu kāpostu zupa eZZiic izpildījumā! emotion

Reklāma
Reklāma
120 1 20 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 20

0/2000

Par gaumi tiešām nestrīdas, bet ceptas desas vēl klāt man nevajadzēs un tomātus nekādā gadījumā. Kartupeļus arī nekad nelieku skābo kāpostu zupā vārīt, bet vāru tos vienmēr atsevišķi kā neatņemamu sastāvdaļu. Man patīk vēl pavisam nedaudz grūbas, vai rupji miežu putraimi. Ja nav grūbu, tad ēdamkaroti auzu pārslu vārīšanas beigās.

Labi, ka esam tik dažādi, nestrīdamies, bet draudzīgi  to visu pārrunājam.

5 0 atbildēt
Skābu kāposta zupa ziemā ir tas pats,kas aukstā zupa vasarā!!!
5 0 atbildēt

kā kolēgam garšoja?

4 0 atbildēt

Recepte īstajā brīdī, tieši rītdien es taisījos vārīt šādu zupu, noteikti paņemšu dažas Tavas idejas, izskatās gardi, paldies. emotion  emotion 

3 0 atbildēt

Beidzot vēl kāds normāls cilvēks ēd kartupeļus atsevišķi. Šitie barbari, kas liek iekšā zupā, brr.

3 0 atbildēt

Ar kāpostiem ļoti labi sader tomāti, pamēģini svaigus konservētus, vai tomātu pastu vēl pielikt vispār būs bomba. Jā, pareizi dari, ka kartofānus atsevišķi vāri, jo liekot klāt kāpostiem, tie nedavārīsies, jo pārāk skāba vide. 

2 0 atbildēt