Nesaprotu ko Jūs visi uzēdāties par nekvalitatīviem produktiem ? - tiem kā reizi nav ne vainas, jā rakveres sosiska ir širpotrebs - nu i ? pircējs balso "ar rubuli" un ne visiem ir nauda atdot par brokastu cīsiņu porciju 8 ls lai baudītu "nu tīrāko gaļu bez nekādāmsliktumpiedevām ..."
cita lieta ir gatavošana - un frāzē "arī uzbērt pa virsu Vegetu, lai labāka garša." arī atklājas tas, ka autore maz zin ko no kulinārijas ....
Šī vegetas draza un lielākais vairums lēto "ūbergaršvielu" - satr tādu figņu kā garšas pastiprinātāju E621 jebšu Mononātrija Glutamātu
Es neesmu ķīmiķis un man nav nemazākās nojēgas, kas tā ir par vielu no ķīmiskā iedokļa, bet no virtuves lietām savs viedoklis par šo sūdu ir gan ... Tā herācija mākslīgi kairina garšas kārpiņas apmānot smadzenes un liekot domāt, ka ēdenam ir kāda izteikta "supergarša" ... pats ļaunākis i tas, ka šis sūds izraisa vēl lielāku atkarību kā cīgas un alko, un pas zinu cilvjus kas uz to ir "uzsēdušies" un sāk burtiski ēdamarotēm vegetu (un citu E621 saturošus pulvers) bārstīt savam ēdienam virsū, jo "bez tās jau nav garšas" ...
ar šo mēslu tiek pilnībā nokauta paša ēdiena pamatgarša un viss paliek "vienādi garšīgs" - pie kam jā, sākumā ir baisa ilūzija, ka viss WOWWWW super garšo, tikai ar laiku sāc atskārst, ka patiesībā viss "ar vegetu apkaisītais" garšo vienādi, ēd davienalga ko ...
karoč - jo mazāk šo fiģnu lietos uzturā, jo vairāk spēs izbaudīt ēdienu kā tādu ...