ieklājam šķīvī salvetes.un liekam iekšā sīpolus :) tā smarža. MMMM
sacepam šādu partiju. Tā ir apmēram puse (ik pa starpai pamainam salvetes)
ieklājam šķīvī salvetes.un liekam iekšā sīpolus :) tā smarža. MMMM
sacepam šādu partiju. Tā ir apmēram puse (ik pa starpai pamainam salvetes)
lūk,kas palika pāri no tās puses
ņemam otru pannu,lai otra atdziest un lai pēc tam to varētu iztīrīt
procesā....
gatavs rezultāts
*EXTRA BONUS*
Taisam ātro mērcīti- Sarīvējam sieru( da jebkādu,galvenais nesapuvušu ) ,pievienojam nedaudz majonēzi,nedaudz krējumu un samaisam.Mikrenē uz apmēram 1.5 minūtēm. ar max jaudu.
atkal samisam. Ja ir pa biezu,tad var vēl pasildīt
Piedzeram klāt bērzu sulu
viss, kas palika pāri. Diviem cilvēkiem divi sīpoli būs pa daudz,bet trijiem pa maz
Labu apetīti!
man šķiet , ka labāks rezultāts un mazāk trekns sanāktu, ja tos sīpolus mērcētu mīklā, nevis rīvmaizē, olā utt
vieglāk ne uz pannas - bet katliņā ielej eļļu uzkarsē un vnk met iekša... vai friterī ja ir.. ;) Panējumus ( kur mērcēt sīpolu) var ņemt pēc izvēles ir daudz dažādi veidi.. taka skatās kā pašam labāk iet pie sirds.. ;)