Kad mīkla izcepta, tad tajā liek krēmu, būtu labi, ja krēms sanāktu līdz ar mīklas maliņām.
Jacep cepeškrāsnī t+180°C ~50min.
!!! Jāpārklāj ar folliju, lai neapdeg !!!
Šādi izskatās izceptā kūka.. bet tas vēl nav viss.
Kad mīkla izcepta, tad tajā liek krēmu, būtu labi, ja krēms sanāktu līdz ar mīklas maliņām.
Jacep cepeškrāsnī t+180°C ~50min.
!!! Jāpārklāj ar folliju, lai neapdeg !!!
Šādi izskatās izceptā kūka.. bet tas vēl nav viss.
Mazā trauciņā jāsajauc produkti, kas paredzēti kūkas virsai, izņemot ievārījumu (skābais krējums, cukurs un vaniļas cukurs). Tad šis maisījums ir jāpārsmērē pāri kūkai.
Jacep cepeškrāsnī t+250°C, ~10 min
Labāk, arī pārlikt pāri folliju.
Kūku atdzesē, parsmērē pari ievārījumu.
Sagriež, pasniedz un tur īkšķus, ka visiem garšos (:
Lai izdodas...