Pamatnes sastāvdaļas samaisa kopā, tā lai masa ir samērā bieza, vienmērīga, nedrūp, ir vienā gabalā un nelīp pie pirkstiem.
To izklāj pa visu kūkas formas apakšu kā pamatni. Cep 15 minūtes 170 grādos līdz pamatne vairs nav tik šķidra.
Pašu kūku veido tā: bļodā liek abus Filadelfijas sierus, olas, krējumu, cukuru, kartupeļu cieti un vaniļas cukuru. To vai nu samaisa vai sakuļ ar mixeri vai ko tādu.
Kad pamatne ir gatava to izņem no cepeškrāsns, ļauj 2 minūtes nedaudz atdzistu un lēnām kūkas maisijuma saturu lej virsu tā, lai viss vienmērīgi noklājās balts. Kad viss ir uzliets un pielīdzināts, kūkas formu liek atpakaļ cepeškrāsnī un cep aptuveni vel 30 minūtes, kamēr augšējā daļa ir palikusi stingra un nav šķidra.
Uzlējumu taisa sablendējot ogas un cukuru, kamēr tās ir pārvērtušās šķidrā mērcē.
Kūku sagriež gabaliņos un pasniedz katru gabaliņu aplietu ar zemeņu mērci.