Tātad pienāca brīvdienas un laiks bija tīri tā neko. Ienāca prātā uzčinīt veco labo šašliku. Dzīvojot UK ir grūtāk sadabūt produktus pagatavošanai. Tāpēc nāksies izmantot poļu un angļu un vēl dažnedažadu vastu ražojumus. āaa droši vien uzradīsies tie kas teiks ka ŠAŠLIKS ir nepareizi un ka jaasaka SAŠLIKS vai ŠASLIKS. Teikšu tikai vienu ej un taisi ko gribi a savu saukšu kā gribu. kautvai ņašņix.
Šašlik TIME36
492
7
Tātad paķeram gabalu UK cūkas pakaļas, UK cukuru, Poļu etiķi, UK kečupu, Slovāku garšvielas un Internacionāli pazīstamo VEGETU aaa un protams UK sīpoliņus.
Sagriežam UK cūku tos sīpolus un apberam un aplejam ar garšvielām un etiķi. Nestāstīšu detaļas ko es konkrēti kad bēru jo tad man mamma ieraugot šito uztaisīs kubas šlipsi(pārgriež rīkli un izvelk mēli pa to caurumu rīklē) Nu vo tātad kad viss salikts traukā liek to trauku marinēties. var uzlikt šķīvi pa virsu lai labāk ievelkas un lai Muris neizdomā ka šitas ir priekš viņa.
Reklāma
Nu vakars klāt. Pavazājoties pa kvartālu sameklēju arī LV aliņu, to gan nerādīšu jo citi arī gribēs. Kops sākuma ir pagājušas aptuveni 8 stundas. Makšķerējam ārā gaļu un liekam uz iesmiem bet manā gadījuma uz grilla jo man nav iesmi.
Cepam lēnām un ik pa laikam aplejam ar aliņu. Kad liekas ka ir gatavs tad pacepam vel jo vēders tevi muļķo. dabūsi vel cērmes. Kad pārējie tev saka ka nu pietiks tur cept. Tad ņem nost un liec smuki uz šķīvja.
Tātad gaļa ir uz šķīvja. Pieliekam kečupu, majonēzi, maizi. Kā var redzēt bildē es sev saliku tos sīpolus marinētos arī. LABU APETĪTI