Vīriņš ciemos brauca, izlēmu pakārdināt :)
Sastāvdaļas:
- Želeja 4 gabali. (dažādas krāsas) 85 g.
- Iebiezinātais piens 400 ml.
- Bezkrāsains želatīns 4 gabali 85 g.
Vīriņš ciemos brauca, izlēmu pakārdināt :)
Sastāvdaļas:
- Želeja 4 gabali. (dažādas krāsas) 85 g.
- Iebiezinātais piens 400 ml.
- Bezkrāsains želatīns 4 gabali 85 g.
Vajag samaisīt 4 paciņas ar krāsaino želatīnu (uz paciņas raksta, kā to izdarīt) 4 dažādos traukos.
Pēctam kad tas ir sacietējis sagriežam visas krāsas mazos kubiciņos un saliekam vienā bļodā.
Šādi tas izskatās.
Lai dabūtu to balto massu: Citā traukā sajaucam 2 maisiņus ar bezkraisaino želatīnu ar ~ 125 ml. ūdens. Kad želatīns sāks izšķīst, pielejam vel pus glāzi vārītu ūdeni. Pēctam pieliekam iebiezienāto pienu, visu samaisam un ieliekam ledusskapī lai sasalst.
Ņemam ārā, ēdam ar gardu muti.
Mmm.. Tik garsigi izskatas...
Zeleja un iebiezinatais piens pats par sevi ir garsigi , ta , ka kopa vispar noteikt ir kolasali. :)
taisiju bet godigi sakot man nesanaca man liekas ka bija par daudz zelantins 85g uz 125ml udens, ta leju klat glaazi, ideja laba bet man nesanaaca :( tika viss izmests aaraa, jo drausmiiga zelantina piegarsha